Welkom bij HappyWing

Rondvluchten vanaf Rotterdam-Airport...

Bekijk Nederland, uw woonplaats en uw huis vanuit de lucht

 


Graag heten wij u welkom op de website van HappyWing.

HappyWing is een vliegbedrijf op Rotterdam-Airport die is gespecialiseerd in rondvluchten, sleep-reclamevluchten, fotovluchten en zakenvluchten. Daarbij geeft HappyWing proeflessen en vlieglessen.

Wij vliegen met goed-opgeleide piloten die hun sporen in de luchtvaart ruimschoots hebben verdiend en waar wij hoge eisen aan stellen. Daarbij streven wij steeds naar optimale veiligheid en accuratesse zowel vóór als tijdens het vliegen in de goed onderhouden vliegtuigen.

HappyWing brengt haar vluchten tijdelijk onder bij een collega-onderneming op Rotterdam-Airport.

Heeft u iets te vieren en/of wilt u een speciaal en onvergetelijk kado geven tijdens een verjaardag, vaderdag, jubileum, valentijn, examen etc. kies dan voor een rondvlucht bij HappyWing. Een rondvlucht boven uw woonplaats of boven uw huis of....een vlucht overeenkomstig uw wens, waar-dan-ook in Nederland. U kunt ook zelf uw vliegroute en vliegtijd bepalen Het is allemaal mogelijk.


Vliegen met happyWing geeft een extra dimensie, want wij proberen graag met uw (extra) wensen rekening te houden, mits deze vallen binnen de regels die in de Luchtvaart gelden. Bij ons krijgt u dan ook méér aandacht en natuurlijk waar voor uw geld.

Desgewenst kunt u voor uw partner, relatie of collega ook een rondvlucht-kadobon bestellen. Deze kadobon is vanaf de afgitedatum zes maanden geldig.

Na de rondvlucht zult u zeker een dankbare response krijgen.

Klik s.v.p. hier voor extra informatie over de rondvluchten.

Ook voor reklame-sleepvluchten, fotovluchten, zakenvluchten en vliegopleiding bent u bij HappyWing op het goede adres. Want bij ons zijn kwaliteit, de uitstekende service, veiligheid, accuratesse en klantgericht denken begrippen die wij hoog in het vaandel hebben staan.