Luchtfotografie

 

Soms kan het goed zijn om ergens op neer te kijken. Letterlijke gesproken dan. Een blik vanuit de hoogte geeft een geheel andere, en vaak, verfrissende kijk op zaken. Wij leggen dat gaarne voor u vast op een foto, of het nu gaat om uw bedrijf of een woonlocatie.

De foto's worden gemaakt door bevoegde luchtfotografen met de daarvoor erkende vergunningen. Dit gebeurt met professionele foto-apparatuur zodat u beschikt over perfecte opnames. HappyWing voert fotovluchten uit boven heel Nederland.

http://vliegen.rotterdamsweb.nl/homepage/show/1385585.jpg

Om zelf vanuit de lucht te fotograferen of te filmen heeft u toestemming nodig van het Ministerie van Defensie, Afdeling: Luchtfotografie.

Tel. 070 - 4419203.

De Afdeling Luchtfotografie kan u een éénmalige ontheffing verlenen. Die ontvangt u na ca. één week. Gelieve deze ontheffing mee te nemen naar ons kantoor op Rotterdam-Airport.

Het tarief voor luchtfotografie is voor 60 minuten vliegen € 295,- exclusief landingsgeld en exclusief 19% BTW.

Luchtreclame

Heeft u zich wel eens gerealiseerd hoeveel mensen u bereikt met reclame vanuit de lucht? Introductie-campagnes, naamsbekendheid, een groet een huwelijksaanzoek, een opening van een nieuw bedrijf, en dat voor tarieven die veel lager zijn dan u denkt. HappyWing weet er alles van en informeert u graag over alle mogelijkheden en de tarieven die de laagste in Nederland zijn. Luchtreclame wordt altijd gezien en is daarom een waardevolle investering.

 

Het Bereik van Vliegtuig-Sleep-Reclame.

Bij het horen van een sportvliegtuig kijken de meeste mensen omhoog en lezen dan de reclame. Bedenk dat Vliegtuig-Sleep-Reclame de mensen bereikt weg van hun huis of werk, meestal daar waar zij zich ontspannen.

 

 

Maar weinig vormen van media hebben zo'n ontvankelijk publiek.

 

 

  • 88% van ondervraagde personen herinnert zich het passeren van een vliegtuig-Sleep-Reclame binnen het laatste half uur.
  • 79% van ondervraagde personen herinnert zich waar de reclame over ging.
  • 67% van ondervraagde personen wist nog minstens de helft van de tekst.

Dit geeft aan dat Vliegtuig-Sleep-Reclame duidelijk een boodschap is die mensen zich herinneren!

  • Doelgericht geografisch (regio, stad, strand, enz.)
  • Doelgericht naar interesse (vakbeurs, sport, recreatie, enz.)

Het bereikte publiek van Vliegtuig-Sleep-Reclame gerangschikt naar evenement en lokatie.

Evenement / Lokatie

30%

50%

70%

90%

Air Shows

 

 

 

***

Bloemencorso's

 

 

 

***

Industrie gebieden

***

 

 

 

Jachthavens

 

 

***

 

Koninginnedag

 

 

 

***

Markten

 

 

***

 

Pret parken

 

 

***

 

Snelwegen

 

***

 

 

Sport evenementen

 

 

 

***

Stranden

 

 

 

***

Woongebieden

 

***

 

 

De unieke aantrekkingskracht van Vliegtuig-Sleep-Reclame kan het verschil maken tussen een goede reclame en een effectieve reclame. Bewegend door de lucht, met grote (2 meter) zwarte en/of rode letters of een op maat gemaakt (evt. zelf ontworpen) doek, wordt uw bericht een afleiding. Het is "live", dynamisch en het trekt aandacht.

Het tarief voor 60 minuten Vliegtuig-Sleep-Reclame is in de regel € 595,-- exclusief 19% BTW. Deze prijs is indicatief. Een en ander hangt af van het aantal te gebruiken letters en leestekens (max. 21 tekens).

 

 

 

Spreekt dit alles u aan, belt u dan voor vrijblijvende informatie of uw boeking met HappyWing. Tel. 06-48313899 (dagelijks bereikbaar, óók op zaterdag en zondag)

óf stuur ons desgewenst een E-mail.


Klik hier voor Route naar HappyWing.
 

De tarieven op deze pagina zijn exclusief BTW en onder voorbehoud.